Zangers - n

Nolen - Andrew Nolen

Andrew Nolen 1.JPG

bas


Geboren in Amerika, waar hij studeerde aan het Obberlin Concervatory, het Cincinnati Concervatory, enmet goed gevolg afstudeerde aan de Juilliard Opera Centers. Zijn eerste ervaring op de buhne was als Eleve aan de Seattle Opera en de Santa Fe Opera.

 

Nevyantsev - Andrey Nevyantsev

Andrey Nevyantsev

tenorGeboren in Kurgan (Rusland) 1984. Al op acht jarige leeftijd kreeg hij pianoles.

 * Die Lustigen Weiber von Windsor (*Nicolai)(Krefeld 26-10-2013 / Theater Krefeld)(Fenton)(tenor)Na - Sebastian Na

tenor

*  Macbeth (*Verdi)(Luik 23-09-2008/Opera Royal de Wallonie Luik)(Macduff)(tenor)
Nylund - Camilla Nylund

Camilla Nylund n

sopraan 

De sopraan Camilla Nylund, is geboren in Vaasa (Finnland). Haar eerste zanglerares was Eva Illes. Daarna kreeg zij les in de Opera- en Liedklas aan het Salzburger Mozarteum. Zij won talrijke prijzen en is een gewaardeerde zangeres.

Nykänen - Laura Nykänen

Laura Nykänen

mezzosopraan  

Laura Nykänen is geboren in Finland. Haar studie volgde zij aan de Sibelius-Akademie in Helsinki. In 1994 had zij haar debuut bij de Festspielen van Savonlinna. Van 1996-1998 was zij vaste medewerker aan de Bühnen Kiel.

Nowakowski - Tadeusz Nowakowski

bas  
 

*  La Bohème (*Puccini)(M.Gladbach 07-12-1993 / Theater Mönchengladbach)(Politieagent 1)(bas)


Nolte - Raimund Nolte

Raimund Nolte n

bas

Raimund Nolte kreeg zijn zangopleiding bij Jozef Metternich, bezocht diverse meestercursussen en werd daarna begeleid door Irmgard Hartmann. Zijn debuut was in 1994 bij de Festwochen in Innsbruck.

Nizza - Amarilli Nizza

Amarilli Nizza n

sopraan 

De Italiaanse sopraan Amarilli Nizza, werd geboren in Milaan, in een familie die al sinds 4 generaties vol toewijding met muziek bezig was. Als kind al studeerde zij piano samen met haar grootmoeder, Claudia Biadi (kleindochter van Medea Figner, bekend Falcon Soprano. (sopraan of mezzosopraan met een stem tussen dramatisch en lirisch sopraan).