Zangers - l

Leidig - Kathrin Leidig

Kathrin Leidig

mezzosopraan


Kathrin Leidig is in 1984 geboren in Balingen. Op 14 jarige leeftijd begon zij aan haar zang opleiding en kreeg o.a. les van Prof. Monika Moldenhauer. Van 2005 tot 2008 gaf Moldenhauer haar les in zang en zang-pedagogie en nam zij deel aan de Liedklasse van Prof. Peter Nelson aan de Musikhochschule Trossingen.

Lamers - Véronique Lamers

Véronique Lamers.jpg

mezzosopraan


Véronique Lamers is geboren in Nijmegen. Daar zong zij als kind in het kinderkoor de Habraakse Rakkertjes, en volgde zij pianolessen. Al op achtien jarige leeftijd nam zij de leiding over van dit kinderkoor en had o.a. succes in de serie `Kinderen voor Kinderen` bij de VARA en de BRT.

Lee - David DQ Lee

David DQ Lee.jpg

tenor


* Giulio Cesare in Egitto (*Händel)(Düsseldorf 25-04-2010 / Deutsche Oper am Rhein)(Tolomeo / Ptolemaeus)(tenor/countertenor)*Lee - Yunah Lee

Yunah Lee.jpg

sopraan


Na haar studies, onder meer aan de Juilliard School maakte de jonge Koreaanse Yunah Lee haar debuut in de New York City Opera als Micaela en Carmen in de opera Carmen. In dit operahuis begon haar internationale carrière en zij was er regelmatig te bewonderen.

Lotric - Janez Lotric

Janez Lotric.jpg

tenor


Janez Lotric is geboren in Zalezniki (Slowenië). Aan de muziekacademie van Ljublajang studeerde hij bij Ksenja Vidall-Zebre en bij Otta Ondina-Klasinc. Daarna kreeg hij les in Wenen van Hilde Zadek. Bij Mario del Monaco volgde hij een cursus perfectionisme en interpretatie.

Lydman - Hans Lydman

Hans Lydman.jpg

bariton

De lyrische bariton Hans Lydman komt uit Vaasa (Finland). Hij volgde zijn opleiding in Helsinky aan de Sibelius - Akademie. Al tijdens zijn studie werkte hij meerdere keren met de Internationalen Kammeroper Schloss Rheinsberg, en hij volgde meestercursussen bij Nicolai Gedda, Thomas Hampson en Brigitte Fassbaender.

Luttinen - Sami Luttinen

Sami Luttinen l

bas   

De Fin Sami Luttinen studeerde zang aan het conservatorium Turku en aan de Sibelius Akademie in Helsinki.
Talrijke rollen voerde hem naar Zweden, Duitsland, België, Oostenrijk en Zwitserland.