Zangers - h

Hildebrand - Claudia Hildebrand

sopraan

* Il Trittico - Suor Angelica (*Puccini)(Düsseldorf 17-01-2015 / Deutsche oper am Rhein)(Suor Dolcina)(sopraan)Hopkins - Justin Hopkins

Justin Hopkins

bas - bariton


Geboren in Philadelphia (Pennsylvania). Op achtjarige leeftijd begon hij met zingen bij het Philadelphia Boys Choir en Men`s Chorale. Met het Philadelphia Boys Choir trad hij in 1993 op in War Requiem o.l.v. Wolfgang Sawallisch. In 1994 stond hij voor het eerst op det opera-buhne als koorzanger in Tosca samen met de Opera Company Philadelphia.

Harnisch - Rachel Harnisch

Rachel Harnisch

sopraan


Geboren in Brig (Zwitserland). Zij studeerde aan de Hochschule für Musik in Freiburg bij Prof. Beata Heuer-Christen. In 1997 kreeg zij de Culture-Prize of Canton Wallis en in 1999 de European Culture Promotion Prize in Munchen.

Hagopian - Katharina Hagopian

Katharina Hagopian

sopraan


Katharina Hagopian is geboren in Mainz (1983). Haar studie volgde zij aan de Hochschule für Musik Köln, waar zij lessen volgde bij Kai Wessel. In 2007 ging zij naar het Mannes College for Musik in New York en studeerde daar bij Amy Burton.

Herschenfeld - Ethan Herschenfeld

Ethan Herschenfeld.jpg

bas* Die Zäuberflöte (*Mozart)(Luik 23-10-2010 / Opéra Royal De Wallonie)(Sarasto)(bas)Hobbs - Dara Hobbs

Dara Hobbs.jpg

sopraan


Deze Amerikaanse sopraan volgde haar zangopleiding aan de Northwestern Universität in Evanston, illinois in de USA. Gelijktijdig studeerde ze Europese vertellingen en werd zij als lid van de "National Honer Society"geëerd. Hierna sloot zij haar studie aan de Northwestern Universität af met een meestertitel als zanger.