Zangers - p

Purcel - Ovidiu Purcel

Ovidiu Purcel

tenorOvidiu Purcel studeerde aan de Musikakademie Gheorghe Dima in Cluj-Napoca (Roemenië). Hier kreeg hij les van Marius Vlad Budoiu. Tijdens Nationale wedstrijden behaalde hij talrijke prijzen.
Pyttlik - Astrid Pyttlik

Astrid Pyttlik

sopraanGeboren in Bielefeld. Op vijftienjarige leeftijd begon zij met pianolessen en in 2001 ging zij naar de zangschool van Edith Murasova in Bielefeld. Zij viel in de prijzen bij  "Jugend Muzsiziert 2005". Dit leidde in 2006 tot een studie voor podium en concertzangeres aan de Musikhochschule Lübeck bij prof. Franz Josef Einhaus.

Prelle - de - Magali de Prelle

Magali de Prelle.jpg

sopraan


Deze Belgisch-Franse sopraan wordt vooral gewaardeerd vanwege de sensualiteit in haar stem. Op twintigjarige leeftijd besefte zij dat zij opera wilde zingen en begon haar training aan het Conservatoire Natoinal Supérieur de Paris. Drie jaar later werd zij unaniem als prijswinnaar gewaardeerd met een hoogste eer `Summa cum Laude`.

Pasichnyk - Olga Pasichnyk

pasichnyk_olga.jpg

sopraan


* Semele (*Händel)(Essen 31-05-2008 / Aalto-Musiktheater Essen)(Semele)(sopraan)

Pendatchanska - Alexandrina Pendatchanska

Alexandrina Pendatchanska.jpg

sopraan


Alexandrina Pendatchanska is geboren in Sofia en studeerde hier aan de Nationale Musiekschule zang en piano. De sopraan Valerie Popova (haar moeder) was haar zanglerares. Op 19 jarige leeftijd won zij de Antonin Dvorak wedstrijd, de internationale zangwedstrijd in Bilbao en de UNISA wedstrijd in Pretoria.

Lo Piccolo - Maurizio Lo Piccolo

Maurizio Lo Piccolo.jpg

bas


Geboren in Palermo. Hij begon zijn zangstudie in 1995. In 1999 nam hij deel aan een masterclas bij Magda Olivero in Palermo en was daar zeer succesvol. In 2003 nam hij deel aan de 13e International Competition `Rocca della Marcie`, en won daar de Special Prize.