Zangers - r

Ralf Rachbauer - Ralf Rachbauer

Ralf Rachbauer

tenor


Geboren 05-08-1984 in Linz an der Donau (Oostenrijk).

Ryan - Lance Ryan

Lance Ryan

tenor

 

De Canadees Lance Ryan is een van de meest gevraagde heldentenoren van vandaag. Zijn specialiteit zijn rollen in de opera`s van Richard Strauss en Richard Wagner. Ryan volgde zijn opleiding bij Gianni Raimondi en Carlo Bergonzi. De start van zijn carriere begon met het winnen van de Sieger Aslico Wettbewerp in 2002 in Italie.

Riccarda Wesseling - Maria Riccarda Wesseling

Maria Riccarda Wesseling

mezzosopraan


Maria Riccarda Wesseling is afkomstig uit Graubünden (Zwitserland), en woont momenteel in Nederland. Zij studeerde o.a. bij Hedwig Vonlanten, Elisabeth Glauser, Margreet Honig en Barbera Martig.

Riemer - Nili Riemer

Nili Riemer.jpg

sopraan* Die Zäuberflöte (*Mozart)(Luik 23-10-2010 / Opéra Royal De Wallonie)(Koningin van de nacht)(sopraan)


 http://www.niliriemer.comRobson - Nigel Robson

Nigel Robson.jpg

tenor


Deze Britse lyrisch tenor is leerling van Alexander Young en Gustave Sacher. Hij is bekend door zijn Barok- en Opera repertoire uit de twintigste eeuw. Hij is hij kreeg vooral bekendheid door zijn muziek-uitvoeringen van Benjamin Britten. Hij zong op verschillende belangrijke Britse Europese en Japanse muziek-Festivals.

Roos - Hanne Roos

Hanne Roos.jpg

sopraan
*  Madama Butterfly (*Puccini)(Antwerpen 08-11-2009 / Vlaamse Opera Antwerpen)

Rankin - Bruce Rankin

Bruce Rankin.jpg

tenor


Deze Britse tenor begon in zijn geboortestad Londen met zijn zangcarrière. Al snel was hij als solist op de buhne te zien van de belangrijkste operahuizen. In het seizoen 1995/1996 kwam hij naar Bremen. Vanaf het seizoen1998/1999 is hij lid van het ensemble van de Deutschen Oper am Rhein.